Producerea și realizarea ferestrelor PVC reprezintă un proces destul de complex, unde fiecare detaliu stă la baza creării  funcționalității acestora, cu atât mai mult că, satisfacerea clientului se măsoară în calitatea producției livrate.

Deși sunt pe piață de doar un an, au reușit să înregistreze performanțe chiar și  peste așteptările lor.

Vă invităm să-l cunoașteți pe Igor Grilea, omul din spatele ferestrelor PVC și unul din fondatorii companiei GeoGrup S.R.L.

Cât de complicat a fost să vă decideți să dați viață companiei pe care o administrați?

Cel mai greu a fost să mă decid să încep să lucrez pentru mine, să fiu propriul meu angajator. Cred că dacă te decizi să construiești o afacere de la zero, trebuie să o faci bine din start. Odată ce mi-am zis că nu vreau să lucrez pentru cineva, am înțeles că trebuie să merg înainte.

Am deschis această afacere împreună cu prietenul meu Igor. Primul an a fost o provocare, căci urma să dăm startul la secția de producere, să stabilim legături cu furnizorii, să le demonstrăm clienților că putem să le oferim servicii la nivelul așteptărilor lor.

Și în cadrul incubatorului cum ați ajuns?

M-a determinat costul chiriei, amplasarea locației și condițiile de aici. Pentru mine a fost foarte important ca oficiul și secția de producere să fie alături de Chișinău. Plus la toate, concurența practic lipsește. Ne axăm cel mai mult pe raionul Dubăsari, dar, cu toate acestea, uneori mai apar comenzi și din alte regiuni.

Dacă vorbim despre promovare. Ce modalitate de promovare e cea mai avantajoasă în domeniul Dvs?

Luând în considerare domeniul de activitate al companiei, plasăm publicitate pe panourile informative din sate, din orașe și pe rețelele de socializare. Până la urmă, m-am convins că cea mai bună metodă de promovare este recomandarea clientului, doleanțele căruia au fost satisfăcute din plin.

Cum vedeți dezvoltarea afacerii? Chiar dacă e un domeniu avantajos, trebuie crescut.

Nu credeam că vom păstra același tempou de dezvoltare ca și în anul precedent, dar urmărind cifrele de afaceri, pot să spun că o ducem foarte bine și mi-aș dori să continuăm în același ritm. Sper ca în următorii 5 ani să-mi deschid un atelier propriu în Coșnița. Acest lucru mi-ar permite să creez mai multe locuri de muncă pentru tinerii care doresc să lucreze și să depună efort în ceea ce fac. După cum deja am subliniat, este extrem de important să prestăm servicii calitative, doar așa vom reuși să facem față chiar și în perioada de criză.