Tendința femeilor de a fi întotdeauna frumoase, rămâne mereu în vogă, astfel că mulți antreprenori optează pentru afaceri în domeniul dat. Este cazul șicosmetologului, Ana Maria Lungu, care a reușit să le ajute pe femeile din Ștefan Vodă să arate mereu impecabil si să spună STOP vârstei.

Antreprenoarea și-a început activitatea în bază de patentă, iar după jumătate de an s-a decis să-și deschidă un S.R.L, devenindproprietara primului cabinet cosmetologic din orașul Ștefan Vodă.

Care sunt serviciile care sunt disponibile clienților companiei Dvs?

Clienții mei pot opta pentru proceduri faciale și corporale, cum ar fi: epilare cu ceară, pedichiură medicală și masaj anticelulită.

Procedurile poartă un caracter sezonier. În perioada caldă, clientele optează pentru epilare cu ceară și pedichiură medicală; iar în celelalte cazuri, cele mai populare sunt procedurile faciale: piling-urile, curățirea mecanică, hidratările și tratamentele pentru ten acneic.

De ce ați optat să vă dezvoltați afacerea în cadrul incubatorului? Am văzut o oportunitate foarte bună de dezvoltare. Prețul de chirie este foarte convenabil pentru mine iar datorită localizării acestuia beneficiez și de un flux mare de clienți.

Am aplicat la un proiect de mini-business în cadrul incubatorului, unde am reușit să câștig500 euro. Datorită acestui câștig, mi-am procurat 3 aparate pentru proceduri faciale: aparat galvanic, vacuum pentru masaj anticelulitic și sterilizator cu cuarț.

Cum vă promovați serviciile?

Rețelele de socializare au devenit o adevărată salvare pentru start-up-uri. Online-ul mi-a oferit aceleași avantaje ca și cabinetele cosmetologice unor saloane deja cunoscute pe piață. În prezent, clientul are acces la toate sursele de informare și este liber să aleagă compania care-i este mai pe plac.

Unde se află acel iceberg al afacerii Dvs?

Plănuiesc să deschid un salon de frumusețe cu servicii cosmetologice și stylling, pentru că majoritatea clientelor mele sunt nevoite să meargă la Chișinău ca să-și facă o procedură ce nu-i prezentă în salonul meu. Trebuie să recunosc asta a fi o lacună, dar sper că, în scurt timp, să o pot elimina. Îmi doresc foarte mult să-mi dezvolt afacerea pentru ca fiecare clientă să poată găsi oricare procedură dorită în salonul meu și să o poată savura din plin.