Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova vă invită să participaţi la cea de-a 17-a ediţie a concursul “Marca comercială a anului  2019”.


Concursul reprezintă unul dintre cele mai eficiente instrumente de creștere a competitivității şi sporire a capacităților întreprinderilor autohtone în crearea şi promovarea mărcilor comerciale pe piața internă şi externă prin evaluarea calitativă a acestora de către un juriu profesionist, inclusiv pe baza opiniei consumatorilor.


În ultimii ani concursul “Marca comercială a anului” a devenit o parte componentă a mediului de afaceri autohton. În republică sunt conferite multe premii, însă  Premiul Mare “MERCURIUL DE AUR” pe drept se consideră una dintre cele mai prestigioase aprecieri, confirmînd eficacitatea strategiilor de marketing. Rezultatele concursului permit atât evidenţierea liderilor, cât şi analiza şi preluarea experienţei reuşite de elaborare şi promovare a mărcilor comerciale de succes, monitorizarea dinamicii preferinţelor consumatorilor şi a comportamentului acestora.


Învingătorii concursului sunt incluşi pe paginile catalogului informativ-publicitar “Mărcile comerciale de succes din Republica Moldova”, care a devenit popular şi solicitat atât de participanţi autohtoni şi străini, cât şi de misiunile diplomatice acreditate în RM. Distincţiile concursului sunt utilizate cu mândrie în evenimentele promoţionale ale deţinătorilor. În anul 2020 vom continua tradiţiile.


Învingătorii concursului vor fi premiaţi în cadrul GALEI BUSINESSULUI MOLDOVENESC, din luna mai.


Regulamentul concursului, setul de documente, componenţa comitetului organizatoric, precum şi alte informaţii la puteți accesa mai jos.


Cererile de participare pot fi transmise până la 01 aprilie 2020 la adresele de e- mail: diana.lungu@chamber.md; carolina.chiper@chamber.md sau depuse direct la sediul CCI a RM (Ștefan cel Mare 151, etajul II, bir.9).


Totodată, pot fi completate online, accesând link-ul https://bit.ly/3a2qKIz


Informaţii suplimentare: Direcţia Evenimente de afaceri,Târguri şi Expoziţii – Tel/fax: (+373 22) 21-14-42, 21-07-25.