Reorganizează!

Acasă » Ghidul antreprenorului » Reorganizează! » Alege un nou sediu! Alcătuieşte un nou business-plan!

Alege un nou sediu! Alcătuieşte un nou business-plan!

Dacă ai hotărât să-ţi schimbi statutul şi imaginea, de ce nu ţi-ai schimba şi locul unde îţi desfăşori activitatea? Un alt sediu ar putea  fi o modalitate de a atrage din nou (dar în alt fel) atenţia clienţilor şi partenerilor şi o motivaţie în plus pentru angajaţi. Dacă ei vor fi ulţumiţi de noul oficiu, atunci vor lucra cu plăcere şi aceasta se va reflecta, cu siguranţă, în impresiile clienţilor despre firma ta. La baza unei atare decizii trebuie să stea însă, analiza avantajelor noii alegeri şi analiza comparativă a costurilor.

Dacă în privinţa sediului poţi să te mai gândeşti dacă îl schimbi sau nu, planul de afaceri trebuie, în mod obligatoriu, revizuit. E necesară reevaluarea exigentă a rezultatelor obţinute, raportate la obiectivele şi acţiunile trasate la început. Evaluează şi,  acolo unde este evident că ai greşit, încearcă să înţelegi “de ce”. Notează concluziile. Ele îţi vor fi de folos la alcătuirea riguroasă a noului business-plan.

Acum poţi începe o etapă nouă în cariera şi viaţa ta, pentru că experienţa anterioară, cu bune şi cu rele, este cea mai puternică armă pe tărâmul afacerilor. În funcţie de obiectivele noi, structurează priorităţile, construieşte-ţi strategia şi inventează noi tactici care să contribuie la implementarea ei!

Biblioteca Antreprenorului Următoarea pagină >>

 

Adreseaza o intrebare
Ratele de schimb 23.10.2015
Cod Rata MDL
EUR 1 22.5201
USD 1 19.9037
RUB 1 0.3178
RON 1 5.0843
UAH 1 0.9068
Newsletter

Aici te poţi abona la NEWSLETTER pentru a primi prin e-mail noutăţile ce apar pe Portal.

Chestionar
Agenda locală

Meteo 21.09.2017
 • Chişinău

  9°C

  vînt ; 2m/s
 • Bălţi

  11°C

  vînt ; 4m/s
 • Tiraspol

  8°C

  vînt ; 3m/s