Totul despre finanțarea afacerilor pe un singur portal

Acasă » Noutăţi » Evenimente » Totul despre finanțarea afacerilor pe un singur portal

O platformă online, care cuprinde toate oportunităţile de finanţare a afacerilor în Moldova, a fost lansată recent de Guvern.


În scopul dezvoltării sectorului privat, Guvernul Republicii Moldova a creat platforma www.finantare.gov.md, care va oferi informație generală despre toate oportunitățile de finanțare a afacerilor. Astfel, accesând portalul veți putea afla despre ratele dobânzii, finanţatorii, bănci sau instituţii participante, perioada de graţie, termenul de scadenţă, suma totală disponibilă şi altele. Mai multe detalii puteţi afla la contactele indicate la fiecare program de finanţare în parte. Informaţia dată va fi permanent actualizată de către Cancelaria de Stat.


Accesul la finanţare este una dintre principalele probleme în calea dezvoltării sectorului privat. Portalul reprezintă o bază de date online cu opțiune de căutare și sortare ușor de utilizat, astfel încât agenţii economici să poată identifica schema optimă de finanţare a afacerii lor, în funcţie de domeniul în care activează şi obiectivele de dezvoltare a afacerii lor.


 


 

 • Print Total comentarii: 0 Vizitatori: 9017
Comentarii

 

Adreseaza o intrebare
Ratele de schimb 23.10.2015
Cod Rata MDL
EUR 1 22.5201
USD 1 19.9037
RUB 1 0.3178
RON 1 5.0843
UAH 1 0.9068
Newsletter

Aici te poţi abona la NEWSLETTER pentru a primi prin e-mail noutăţile ce apar pe Portal.

Chestionar
Agenda locală

Meteo 22.09.2017
 • Chişinău

  9°C

  vînt ; 2m/s
 • Bălţi

  11°C

  vînt ; 4m/s
 • Tiraspol

  8°C

  vînt ; 3m/s