Invitaţie la Workshop-ul Experților în Eficiență Energetică și Surse Regenerabile de Energie din Republica Moldova

Acasă » Noutăţi » Evenimente » Invitaţie la Workshop-ul Experților în Eficiență Energetică și Surse Regenerabile de Energie din Republica Moldova

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, în colaborare cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului IMM, are plăcerea să vă invite la Workshop-ul Experților în Eficiență Energetică și Surse Regenerabile de Energie din Republica Moldova.


Evenimentul face parte din seria de workshop-uri regionale pentru țările Programului European de Vecinătate din cadrul proiectului Energy to Innovation - Reinforcing cooperation with ENP countries on bridging the gap between energy research and energy innovation, implementat cu susținerea Uniunii Europene prin Programul Cadru 7.


Scopul acestui eveniment este analiza sectorului național de energie și capacitățile de inovare ale acestuia. Experții sunt invitați să se expună cu privire la situația Eficienței Energetice și Surselor Regenerabile de Energie, a problemelor din sector și a potențialului de dezvoltare.


Workshop-ul Experților în Energie se va desfășura în data de 4 Aprilie 2014, cu începere de la ora 10.00, în sala de conferințe a Hotelului Jolly Alon (str. Maria Cebotari 37, Chișinău).


Vă rugăm să confirmați prezența la eveniment pînă la data de 1 Aprilie 2014 printr-un mesaj la ana.ciofu@aitt.md.


Doritorii de a susține o prezentare în cadrul evenimentului, sunt rugați să trimită o solicitare pe adresa AITT cu cel puţin 2 zile înainte de workshop.


Sursa: http://www.odimm.md/

 • Print Total comentarii: 0 Vizitatori: 3539
Comentarii

 

Adreseaza o intrebare
Ratele de schimb 23.10.2015
Cod Rata MDL
EUR 1 22.5201
USD 1 19.9037
RUB 1 0.3178
RON 1 5.0843
UAH 1 0.9068
Newsletter

Aici te poţi abona la NEWSLETTER pentru a primi prin e-mail noutăţile ce apar pe Portal.

Chestionar
Agenda locală

Meteo 17.08.2017
 • Chişinău

  9°C

  vînt ; 2m/s
 • Bălţi

  11°C

  vînt ; 4m/s
 • Tiraspol

  8°C

  vînt ; 3m/s