ODIMM invită antreprenorii la Speed Business Meeting organizat în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie France Moldavie

Acasă » Noutăţi » Evenimente » ODIMM invită antreprenorii la Speed Business Meeting organizat în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie France Moldavie

Antreprenorii care vor să cunoască noi parteneri și să se facă cunoscuți în rețeau profesională sunt invitați să participe la Speed Business Meeting, care va avea loc pe 9 iunie 2016.


Evenimentul este organizat la Chișinău de către Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului de Întreprinderi Mici și Mijlocii (ODIMM), în cooperare cu Camera de Comerț și Industrie FRANCE MOLDAVIE.


La acest eveniment sunt propuse întâlniri de afaceri individuale, aleatorii, de circa 5-10 minute pentru a vă prezenta activitatea, produsele sau serviciile cu scopul de a vă găsi viitorii clienți sau parteneri.


Această tehnică permite maximum 12 întâlniri, în 1h30. Aceasta este o metodă simplă, rapidă și eficace în ceea ce privește stabilirea noilor contacte.


De ce să participați ?


Evenimentul dat este un model inedit de întâlniri într-un cadru organizat care vă oferă posibilitatea să întâlniți viitori clienți sau parteneri. Acest tip de eveniment permite stabilirea în termeni rapizi a unor relații de parteneriat.


La sfârșitul evenimentului va fi organizat un cocktail care va reuni toți participanții.


În timpul acestui eveniment dinamic, veți întâlni reprezentanții companiilor membre ale CCI France Moldavie și ai partenerilor săi interesate de stabilirea unor noi relații de afaceri.


Atenție, numărul locurilor este limitat !


Taxa de participare este 250 de lei pentru invitații ODIMM și membrii CCI FRANCE MOLDAVIE și de 350 de lei pentru restul participanților. Tariful include sesiunea de Speed business meetings și cocktail-ul de networking.


Pentru a obține informații suplimentare nu ezitați să ne contactați la telefonul 022 22 43 30.


 

  • Print Total comentarii: 0 Vizitatori: 4072
Comentarii

 

Adreseaza o intrebare