Acasă » Afaceri de Succes » SRL ,,Agrimonia”

„Succesul in afaceri presupune pregătire, disciplină şi multă muncă.   Oportunităţile sunt mereu foarte mari".

   Dianciuc Mihail

SRL ,,Agrimonia"


Înregistrare: anul 2003
Fondatori: Diaciuc Mihail şi Rita
Numărul de angajaţi: 7 persoane
Localitatea: s. Duşmani, rl. Glodeni

SRL „Agrimonia" a fost  înregistrată în decembrie 2003 de soţii Diaciuc Mihail şi Rita, cu sediul în r. Glodeni, s. Duşmani. De la iniţierea afacerii şi până în prezent întreprinderea desfăşoară cu succes activitatea de producere şi prestare a serviciilor în domeniul agricol, fiind lider pe piaţa din nordul republicii.

La moment, întreprinderea activează în mai multe ramuri ale economiei, precum fitotehnia - cultivarea cerealelor, leguminoaselor, boabelor, porumbului şi culturilor tehnice; zootehnia - fermă de creştere a păsărilor şi incubare a ouălor (250 mii ouă); industria de prelucrare a lemnului - atelier de lemnărie pentru producerea instrumentelor de lucru. Având  în vedere condiţiile climaterice favorabile şi solul fertil, antreprenorul s-a specializat în cultivarea plantelor de câmp eficiente economic, ecologic inofensive, care asigură o  productivitate înaltă, fiind utilizate tehnologii moderne de prelucrare şi cultivare a  terenurilor. 

Pe parcursul anului 2009, analizând minuţios toate aspectele activităţii sale, antreprenorul şi-a propus dezvoltarea afacerii existente prin lansarea unei noi activităţi de producere şi comercializare a făinii de grâu şi prestarea serviciilor de morărit pentru populaţia din zona de nord. În acest scop, în februarie 2010 întreprinderea a solicitat un credit de la BC „FinComBank" SA, cu destinaţia procurării unui tractor şi morii de măcinat grâu după tehnologia italiană, care a fost contractat cu suportul garanţiei financiare a ODIMM.

Procurarea şi instalarea morii de măcinat grâu permite întreprinderii să extragă făină albă de minim 73%, să producă tărâţe, să comercializeze produsele cerealiere şi să presteze servicii de morărit, mărind veniturile din vânzări cu circa 30%. Piaţa serviciilor de morărit cuprinde piaţa locală şi populaţia din satele adiacente. Mai mult ca atât, moara este amplasată pe un suport ce poate fi transportat acolo unde sunt cantităţi de grâu pentru prelucrare. Succesul acestei afaceri, rezultă din gestiunea eficientă a întreprinderii şi implicarea productivă a personalului. Menţionăm, că la întreprindere activează la moment 14 angajaţi permanenţi.

Sfaturi pentru tinerii începători:
- Fii activ la proiectele pentru IMM, e o sursă financiară în plus.
- Speră şi vei reuşi. Teoria gândului funcţionează.

 

Adreseaza o intrebare
Ratele de schimb 23.10.2015
Cod Rata MDL
EUR 1 22.5201
USD 1 19.9037
RUB 1 0.3178
RON 1 5.0843
UAH 1 0.9068
Newsletter

Aici te poţi abona la NEWSLETTER pentru a primi prin e-mail noutăţile ce apar pe Portal.

Chestionar
Agenda locală

Meteo 17.08.2017
 • Chişinău

  9°C

  vînt ; 2m/s
 • Bălţi

  11°C

  vînt ; 4m/s
 • Tiraspol

  8°C

  vînt ; 3m/s