Acasă » Afaceri de Succes » SRL «COMPANIA DE CONSULTANŢĂ DIN TIRASPOL

STILUL NOSTRU DE LUCRU - SIGURANŢĂ, PROFESIONALISM, ACCESIBILITATE

Anul înregistrării - 2008

Directori - Marina Vasiliuc, Aureliu Buboc

Domeniul  de activitate: servicii de consultare, cercetări de marketing, instruire de antreprenoriat.

Numărul angajaţilor - 9

Sediul -  oraşul Tiraspol

 

În luna septembrie a anului 2011 SRL  «COMPANIA DE CONSULTANŢĂ DIN TIRASPOL» a marcat 3 ani de la fondarea ei. În termenul scurt de existenţă pe piaţa serviciilir de consultare compania a reuşit sa-şi cucerească clienţii şi s-a transformat intr-un holding ce se dezvoltă dinamic. Aici s-au reunit angajaţi  profesionişti cu experienţă mare de lucru, conducători şi antreprenori, manageri, jurişti, contabili-experţi şi analişti în domeniul administrării întreprinderilor, dezvoltătii afacerilor, finanţelor, cercetărilor sociale şi de marketing.

Pentru soluţionarea problemelor de antreprenoriat vă acordăm consultaţii în privinţa înregistrării şi lichidării organizaţii, consultaţii juridice şi de audit la fiecare etapă de dezvoltare a antreprenoriatului. Pentru antreprenorii particulari prestăm serviciul de planificare a activităţii de antreprenoriat, clubul antreprenorilor -începători  oferă servicii de consultare.

Compania prestează servicii de consultare comunităţilor săteşti legate de problemele de dezvoltare a teritoriului şi gospodăriilor, organizării antreprenoriatului agrar, elaborează şi ajută la implementarea modelelor de infrastructură în localităţile rurale şi ajută să iasă din situaţiile de criză, organizează şcoli de antreprenoriat pentru agrari.

Anul acesta comrania a atins un nivel nou al competenţelor sale şi a primit de la partenerii europeni  comandă de a investiga piata în domenuil de producţie, cu succes definitivează proiectele care ar putea fi realizate la întreprinderile Moldovei. Specialiştii companiei şi-au făcut stagiunea  în Rusia, America, Europa, China.

Oficiile companiei noastre au devenit platformă internaţională pentru contactul şi comunicarea specialiştilor din America, Franţa, Elveţia, Anglia, Canada, Argentina, Noua Zeelandă în domeniul afacerilor. Compania este gata să activeze în  diferite moduri de colaborare cu partenerii.

SFATUL NOSTRU

Doreşti să porneşti ci succes - consultă profesioniştii!

DEVIZA NOASTRĂ

LUCRUL  ÎN GRUPĂ RELEVĂ TALENTUL FIECĂRUIA!

 

Adreseaza o intrebare
Ratele de schimb 23.10.2015
Cod Rata MDL
EUR 1 22.5201
USD 1 19.9037
RUB 1 0.3178
RON 1 5.0843
UAH 1 0.9068
Newsletter

Aici te poţi abona la NEWSLETTER pentru a primi prin e-mail noutăţile ce apar pe Portal.

Chestionar
Agenda locală

Meteo 17.08.2017
 • Chişinău

  9°C

  vînt ; 2m/s
 • Bălţi

  11°C

  vînt ; 4m/s
 • Tiraspol

  8°C

  vînt ; 3m/s