Acasă » Afaceri de Succes » S.C. ,, Fiser- Agro” SRL

„Succesele mele în viaţă le datorez faptului că întotdeauna am fost cu un sfert de oră înaintea celorlalţi"

  Filip Serghei

  S.C. ,, Fiser- Agro" SRL

Înregistrare: anul 2006
Fondatori: Filip Serghei şi Cazacu Pavel
Numărul de angajaţi: 44 persoane
Localitatea: s. Duşmani, rl. Glodeni

 S.C. „Fiser-Agro" S.R.L. a fost  înregistrată în noiembrie 2006 de fondatorii Filip Serghei şi Cazacu Pavel, cu sediul în or. Leova. Administratorul, dl Filip Serghei activează în domeniul agriculturii din anul 1996 şi gestionează afacerea cu mare grijă. Întreprinderea desfăşoară activitate de intermediere între producătorii agricoli naţionali şi cumpărătorii produselor agricole de peste hotare (Marea Britanie) şi, respectiv, comercializarea produselor agricole, animalelor vii, textilelor etc. Totodată, „Fiser-Agro" SRL prestează servicii tehnice întreprinderilor agricole din localitate, în baza contractelor sezoniere şi achiziţionează în schimb produse agricole (raps, floarea soarelui, grâu, orz). Pentru a efectua lucrările respective, întreprinderea are în proprietate 4 tractoare, o semănătoare, un cultivator. Pe piaţa locală întreprinderea deţine un segment mic, dar volumul serviciilor în asortiment a permis formarea unei clientele stabile de cumpărători pe întreg teritoriul republicii. Principalii parteneri interni sunt situaţi în r-le Hânceşti, Leova, Anenii Noi, m. Chişinău.

Urmare analizei economico-financiare a întreprinderii, fondatorii au constatat necesitatea procurării îngrășămintelor minerale (silitră) pentru producătorii agricoli. Dl Filip a solicitat un credit bancar de la  BC „FinComBank" SA, care a fost susţinut prin garanţia financiară a ODIMM.

Realizarea proiectului a contribuit la sporirea veniturilor din vânzări şi majorarea profitului de 1,4 ori.

Succesul acestei afaceri rezultă din gestiunea eficientă a întreprinderii şi implicarea productivă a personalului. Menţionăm, că la întreprindere activează 44 angajaţi permanenţi, toţi specialişti în domeniu şi care demonstrează seriozitate şi responsabilitate faţă de muncă.

 

Sfaturi pentru tinerii începători:
 - Analizează pas cu pas, orice detaliu.
 - Fii responsabil cu clienţii şi oferă produsul la timp.

 

 

Adreseaza o intrebare
Ratele de schimb 23.10.2015
Cod Rata MDL
EUR 1 22.5201
USD 1 19.9037
RUB 1 0.3178
RON 1 5.0843
UAH 1 0.9068
Newsletter

Aici te poţi abona la NEWSLETTER pentru a primi prin e-mail noutăţile ce apar pe Portal.

Chestionar
Agenda locală

Meteo 17.08.2017
 • Chişinău

  9°C

  vînt ; 2m/s
 • Bălţi

  11°C

  vînt ; 4m/s
 • Tiraspol

  8°C

  vînt ; 3m/s