Acasă » Afaceri de Succes » SRL ,,Compania Helix”

Dezvoltarea întreprinderii depinde de caracterul fondatorului acesteia.
  Nicolae Rusu

  SRL ,,Compania Helix"


Înregistrare: anul 2007
Fondator: Nicolae Rusu
Genul de activitate: producerea
Numărul de angajaţi: 3 angajaţi
Localitatea:  s. Plopi, rl. Cantemir

 Nicolae Rusu s-a născut în s. Plopi, rl. Cantemir. A absolvit facultatea de economie a Universităţii ,,Dunărea de Jos" din or. Cahul.

În anul 2005 a înregistrat ,,Compania Helix"SRL, care se ocupă de producerea  articolelor de patiserie. Pentru început Dl. Rusu a utilizat creditele bancare, care l-au stimulat să fie responsabil şi sigur în ceea ce face. ,,Compania Helix" SRL se axează pe producerea cozonacilor, chiflelor, ruladelor - cererea fiind în creştere în perioada sărbătorilor.

 În anul 2008 Dl Rusu a aflat de ODIMM şi PNAET. Prin intermediul Programului a procurat utilaj de patiserie în sumă de 288.000 lei, din care 40% sunt grant nerambursabil. Mai târziu a luat o încăpere în arendă, transformând-o într-o sală de ceremonii.

Dl. Rusu planifică să producă o gamă largă de torturi pentru nunţi, care vor fi executate la comandă. De asemenea, preconizează să construiască o terasă în faţa Pizzeriei, care va atrage mai multă clientelă. Străduinţa şi curajul conducătorului de a dezvolta afacerea au contribuit la evidenţierea companiei şi acordarea acesteia a unui grant de 1000 Euro din partea Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie, cu ajutorul căruia a fost procurat utilajul de ambalare a produselor de patiserie, foarte necesar în procesul tehnologic.

 
Este de menţionat că Dl. Rusu participă activ la întrunirile de tineret, ceea ce denotă că dezvoltarea economică a RM contează pentru Dlui.
 
Sfaturi pentru tinerii începători:
- Înainte de a lansa o afacere, asigură-te că se merită de a investi banii în această afacere.
- Consultanţa este binevenită în afaceri.

 

Adreseaza o intrebare
Ratele de schimb 23.10.2015
Cod Rata MDL
EUR 1 22.5201
USD 1 19.9037
RUB 1 0.3178
RON 1 5.0843
UAH 1 0.9068
Newsletter

Aici te poţi abona la NEWSLETTER pentru a primi prin e-mail noutăţile ce apar pe Portal.

Chestionar
Agenda locală

Meteo 17.08.2017
 • Chişinău

  9°C

  vînt ; 2m/s
 • Bălţi

  11°C

  vînt ; 4m/s
 • Tiraspol

  8°C

  vînt ; 3m/s