Acasă » Afaceri de Succes » SRL ,,Ioniser”

,,Pentru a avea succes în afaceri antreprenorii  trebuie să ştie ce vor, încă de la început"

  Sergiu Ioniser

 SRL ,,Ioniser"


Înregistrare: anul 2007
Fondator: Sergiu Ioniser
Genul de activitate: producerea laptelui
Numărul de angajaţi: 3 angajaţi
Localitatea:  s. Şipoteni, rl. Hânceşti.

Sergiu Ioniser s-a născut în or. Hânceşti, iar după finisarea studiilor de medicină veterinară de la Universitatea Agrară a lucrat în calitate de medic veterinar în oraşul natal. Avea o idee de afacere, dar lipseau mijloacele financiare necesare.  Dl. Ioniser a decis să plece în Irlanda. Acolo a acumulat cunoştinţe şi a văzut în practică creşterea bovinelor la o fermă cu tehnologii moderne.  

Întors acasă în anul 2007, a decis să iniţieze o fermă de vaci în s. Şipoteni rl. Hânceşti. Pentru a procura echipamentul necesar a luat parte la Programul Naţional de Abilitare Economică a Tinerilor, prin intermediul căruia a procurat un malaxor pentru hrana animalelor. Urmare unei activităţi de producere benefice a fost selectat de Organizaţia Internaţională pentru Migraţie  pentru participare la concursul de granturi. Fiind printre învingători, a obţinut posibilitatea de a procura un analizator al  calităţii laptelui în sumă de 1000 de Euro. Pe parcursul a doi ani  SRL "Ioniser" a fost un furnizor direct al Companiei de producere a lactatelor „JLC".

La moment laptele este  ambalat direct la fermă, în butelii şi vândut angro.

,,Laptele se realizează bine pe piaţă",- menţionează Dl Ioniser. Acest fapt l-a afirmat în elaborarea unui proiect, care constă în crearea a 5 ferme de producere a laptelui cu aplicarea tehnologiilor înaintate. Devenind model de fermă contemporană, aici se vor efectua cercetări ştiinţifice în domeniu, iar studenţii de la facultatea de medicină veterinară vor primi un loc pentru desfăşurarea practicii de producere. Acest proiect necesită mijloace financiare considerabile şi poate fi realizat cu suportul investiţiilor străine. 
 

Sfaturi pentru tinerii începători:
- Pentru a-ţi atinge rezultatele dorite, trebuie să te conduci de cele 3 principii. ,,Ştiu - vreau- pot".
- Bate la orice uşă şi una din ele ţi se va deschide.

 

Adreseaza o intrebare
Ratele de schimb 23.10.2015
Cod Rata MDL
EUR 1 22.5201
USD 1 19.9037
RUB 1 0.3178
RON 1 5.0843
UAH 1 0.9068
Newsletter

Aici te poţi abona la NEWSLETTER pentru a primi prin e-mail noutăţile ce apar pe Portal.

Chestionar
Agenda locală

Meteo 17.08.2017
 • Chişinău

  9°C

  vînt ; 2m/s
 • Bălţi

  11°C

  vînt ; 4m/s
 • Tiraspol

  8°C

  vînt ; 3m/s