Acasă » Afaceri de Succes » SRL ,,Paster Lact” din s. Ignăţei rl. Rezina

,,Viitorul aparţine celor care cooperează, gândesc,comunică, planifică şi fac schimbări."

Vadim Moscovciuc

  SRL ,,Paster Lact" din s. Ignăţei rl. Rezina

 
Înregistrare: anul 2008
Fondatori: Vadim Moscovciuc
Genul de activitate: prelucrarea  laptelui
Numărul de angajaţi: 6 persoane
Localitatea: s. Ignăţei rl. Rezina

SRL ,,Paster Lact" şi-a început activitatea de prelucrare a laptelui şi ambalare în anul 2008, la iniţiativa fondatorului acesteia dl. Vadim Moscovciuc. Tânărul de 30 de ani, care are o experienţă vastă în acest domeniu, a aplicat  cunoştinţele şi abilităţile într-o întreprinderea proprie.  

În anul 2008, analizând condiţiile Programului Naţional de Abilitare Economică a Tinerilor, dl. Moscovciuc a beneficiat de un credit de 296 mii lei, fiind destinat procurării utilajului de pasteurizare a laptelui. În plus, documentând - u - se despre alte posibilităţi de finanţare pentru antreprenori, a apelat la SRL ,,Credit Rapid", beneficiind încă de  un credit, destinat procurării utilajelor de bătut untul, de închegat brânză, de producere a chefirului. "La moment afacerea se bucură de succes, iar laptele de la "Paster Lact" SRL este calitativ şi gustos", - spune Dl. Moscovciuc. Laptele nu conţine nici un fel de E-uri, este natural şi pe placul consumatorului. Principalul furnizor de materie primă pentru SRL ,,Paster Lact" este Cooperativa de Comerţ  "Vita-Lact" din rl. Rezina, cu care cooperează de la începutul afacerii. Produsul finit este livrat la pieţele de desfacere din Rezina, Şoldăneşti, Orhei şi Chişinău, fiind încheiate contracte de livrare a producţiei la magazine comerciale, şcoli şi grădiniţe. Odată ce volumul producţiei creşte şi necesitatea de transportare a devenit mai mare, a fost nevoie de a procura un camion, care a minimizat cheltuielile de transport şi a eficientizat procesul de colectare a laptelui şi livrare a produsului finit. La moment întreprinderea are 6 angajaţi.

 "Ne bucurăm de succesele noastre şi mergem cu paşi siguri mai departe",- ne-a afirmat fondatorul "Paster Lact" SRL. Pe viitor este planificată extinderea pieţilor de desfacere, pentru că cererea la produs creşte.

  
Sfaturi pentru tinerii începători:
- Trebuie să încerci, să rişti, altfel nu poţi realiza ceea ce ţi-ai propus.
- Creează un produs natural, doar aşa poţi atrage consumatorii.

 

Adreseaza o intrebare
Ratele de schimb 23.10.2015
Cod Rata MDL
EUR 1 22.5201
USD 1 19.9037
RUB 1 0.3178
RON 1 5.0843
UAH 1 0.9068
Newsletter

Aici te poţi abona la NEWSLETTER pentru a primi prin e-mail noutăţile ce apar pe Portal.

Chestionar
Agenda locală

Meteo 23.09.2017
 • Chişinău

  9°C

  vînt ; 2m/s
 • Bălţi

  11°C

  vînt ; 4m/s
 • Tiraspol

  8°C

  vînt ; 3m/s