Acasă » Afaceri de Succes » S.C.,,Sordecor” S.R.L.

,,Mulţi oameni îşi limitează gândurile.  Poţi obţine  orice - dacă crezi".

Corneliu Şapovalov

  S.C.,,Sordecor" S.R.L.
Înregistrare: anul 2010
Fondatori: Corneliu Şapovalov
Genul de activitate: prestarea serviciilor de decor
Numărul de angajaţi: 2 persoane
 Localitatea: or. Soroca

  Fondatorul întreprinderii ,,Sordecor S.R.L." a îndrăgit pasiunea de design de pe băncile Colegiului de Arte Plastice unde a studiat, mai apoi a lucrat în magazinul de cadouri al părinţilor săi,  studiind bine modelarea baloanelor.

Astfel, a început cariera lui de decorator, iar în 2010 a înregistrat întreprinderea S.C. „Sordecor" S.R.L., în domeniul  amenajării spaţiului pentru ceremonii.

  De la început Corneliu importa baloane, participa la decorarea sălilor de nunţi, iar cu ajutorul Incubatorului de Afaceri de la Soroca, creat de Proiectul Nervegia ,,Entrance to your business " şi Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM, a fost ales prin concurs de a se incuba în acest Incubator, care  este o practică  şi o şcoală de business pentru Dlui.

Incubatorul de Afaceri de la Soroca i-a oferit lui Corneliu un grant pentru procurarea unui calculator, unei imprimante şi a elementelor de decor noi.

  La moment, dl. Şapovalov, considerat creatorul celor mai spectaculoase evenimente din Soroca, colaborează cu Orhideea Grup, care realizează în comun evenimente - de Ziua Îndrăgostiţilor, Anul Nou, 1 septembrie, Ultimul Sunet, Halloween, zile de naştere. Elevii îl caută permanent. În afară de aceasta, colaborează cu Primăria oraşului Soroca - de ziua oraşului, cu ocazia altor sărbători oficiale. S.C. „Sordecor" S.R.L. are un succes mare în teritoriu, graţie atârnării creative faţă de serviciile oferite.

La moment întreprinderea are 2 angajaţi, însă odată ce cererea creşte, apelează la lucrătorii part - time.

  Corneliu Şapovalov consideră că succesul său în afacere depinde de munca asiduă pe care o depune zi cu zi cu  pasiune enormă faţă de decoraţii.

 
Sfaturi pentru tinerii începători:

-Alege cu grijă viitorii parteneri.
-Informează - te cu privire la obligaţiunile fiscale imediate şi de perspectivă.

 

 

Adreseaza o intrebare
Ratele de schimb 23.10.2015
Cod Rata MDL
EUR 1 22.5201
USD 1 19.9037
RUB 1 0.3178
RON 1 5.0843
UAH 1 0.9068
Newsletter

Aici te poţi abona la NEWSLETTER pentru a primi prin e-mail noutăţile ce apar pe Portal.

Chestionar
Agenda locală

Meteo 17.08.2017
 • Chişinău

  9°C

  vînt ; 2m/s
 • Bălţi

  11°C

  vînt ; 4m/s
 • Tiraspol

  8°C

  vînt ; 3m/s