Acasă » Afaceri de Succes » SC ,,Trimobil-Design” SRL

         „Succesul meu în afaceri derivă din următoarele elemente timp, preţ şi calitate"  

Glavan Ion

  SC ,,Trimobil-Design" SRL

   
Înregistrare: anul 2005
Fondatori: Glavan Ion
Numărul de angajaţi: 13 persone
Localitatea: s. Sărata Veche Rl. Făleşti

www.trimobil.md.

S.C.  „Trimobil-Design" S.R.L. activează începând cu anul 2005  în r. Făleşti, s. Sărata Veche, fiind fondată de dl Glavan Ion.  De la începutul activităţii sale şi până în prezent întreprinderea produce mobilier la solicitarea clienţilor, inclusiv mobilă pentru bucătării, dormitoare, oficii, vitrine etc. Piaţa de desfacere este orientată în raioanele de nord şi m. Chişinău.

Elementele ce îi determină pe clienţi să apeleze de fiecare dată la serviciile întreprinderii sunt calitatea produselor oferite, operativitatea confecţionării, preţurile accesibile.

Avantajul companiei este încăperea de producere cu o suprafaţă de peste 100 m.p., ce permite delimitarea spaţiului în zone cu destinaţii tehnologice speciale, spaţii de acumulare/păstrare a lemnului, spaţiu pentru stocarea produselor finite etc.

Până în anul 2007, întreprinderea apela la serviciile de presare a texturii lemnoase, oferite de o companie terţă din mun. Chişinău, ceea ce majora semnificativ costurile de producere a mobilei.

În scopul micşorării preţului mobilei şi, respectiv, extinderii clientelei, fondatorul a identificat necesitatea procurării unui strung performant de prelucrare a lemnului.

În acest scop, în decembrie 2007, dl. Glavan a solicitat de la BC „FinComBank" SA un credit, care a fost susţinut prin garanţie financiară de  ODIMM.

Urmare introducerii noului utilaj, toate lucrările de prelucrare a lemnului sunt efectuate la întreprindere, ceea ce, îi oferă  antreprenorului posibilitatea stabilirii preţurilor competitive pe piaţă.

În prezent, „Trimobil Design" SRL a sporit volumul vânzărilor şi a redus perioada de producere a mobilei, devenind mai receptiv la doleanţele clienţilor săi.

Pentru a avea succes, indiferent de tipul şi mărimea afacerii, este nevoie de disciplină, hotărâre, implicare, colaborare şi încredere. La moment, în cadrul întreprinderii sunt angajate 15 persoane, care muncesc cu seriozitate şi dăruinţă. 


Sfaturi pentru tinerii începători:

- Nu ne naştem antreprenori, dar viaţa te poate învăţa să fii.
- De a fi profesionist e important, dar şi mai important e să ai perseverenţă.
 

 

Adreseaza o intrebare
Ratele de schimb 23.10.2015
Cod Rata MDL
EUR 1 22.5201
USD 1 19.9037
RUB 1 0.3178
RON 1 5.0843
UAH 1 0.9068
Newsletter

Aici te poţi abona la NEWSLETTER pentru a primi prin e-mail noutăţile ce apar pe Portal.

Chestionar
Agenda locală

Meteo 17.08.2017
 • Chişinău

  9°C

  vînt ; 2m/s
 • Bălţi

  11°C

  vînt ; 4m/s
 • Tiraspol

  8°C

  vînt ; 3m/s