Acasă » Afaceri de Succes » Cafenea VienezăOdihnă excepţională pentru oameni excepţionali...

Tatiana Bazueva

Cafenea Vieneză

Fondatorul: Tatiana Bazuev

Localitatea: Tiraspol, str. Sverdlova, 86

Genul de Activitate: prestarea serviciilor recreative şi de alimentaţie publică

Dacă cineva doreşte să-şi petreacă vremea frumos, să savureze gustul frumos al cafelei vieneze şi a deserturilor gustoase, pot vizita "Cafeneaua Vieneză" din oraşul Tiraspol. Întâmpinarea călduroasă şi sufletistă - sunt elemente incipiente ale atmosferei frumoase propuse de către local. Fiecare oaspete beneficiază de o primire frumoasă şi ospitalieră, astfel încât cafeneaua se imprimă în sufletele celor ce au fost măcar o singură dată aici.

Doamna Tatiana Bazueva, în calitate de director al acestui local de recreere şi alimentaţie publică, este promotoarea cafelei vieneze şi asigură disponibilitatea cafelei proaspăt prăjite şi şi măcinate. Reţeta potrivită a cafelei vieneze, a cantităţii de cafea, lapte şi smântână ce intru în componenţa acesteia a fost descoperită de Dna Tatiana în urma multiplelor călătorii şi degustări, iar acum toţi clienţii pot savura gustul cafelei vieneze. Pentru a simţi nu doar gustul, dar şi atmosfera tradiţional vieneză, cafeaua este servită în tacâmuri de argint.

Trebuie de menţionat ca, pe lângă cafeaua gustoasă în local sunt servite şi copturile, pregătite în baza reţetelor tradiţional vieneze: ştrudel de mere, care este de negăsit în regiunea Transnistreană, tortă vieneză, deserturi din fructe etc. Deserturile aşa şi te atrag!

„Cafeneaua Vieneză" este locul potrivit în Tiraspol, pentru a înţelege gustul unei cafele vieneze adevărate.

Un element important al succesului afacerii, pe lângă munca asiduă, este susţinerea din partea persoanelor apropiate şi familiei.

 

Adreseaza o intrebare
Ratele de schimb 23.10.2015
Cod Rata MDL
EUR 1 22.5201
USD 1 19.9037
RUB 1 0.3178
RON 1 5.0843
UAH 1 0.9068
Newsletter

Aici te poţi abona la NEWSLETTER pentru a primi prin e-mail noutăţile ce apar pe Portal.

Chestionar
Agenda locală

Meteo 17.08.2017
 • Chişinău

  9°C

  vînt ; 2m/s
 • Bălţi

  11°C

  vînt ; 4m/s
 • Tiraspol

  8°C

  vînt ; 3m/s