Acasă » Termeni şi Condiţii de Utilizare a Portal-ului www.businessportal.md

Aplicabilitate şi Drepturi de Autor
Proiectul de asistenţă tehnică “Entranse 2 Your Business” în calitate de autor, proprietar şi unic administrator al Portal-ului www.Businessportal.md (în continuare Portal) beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor conform legislaţiei Republicii Moldova şi legislaţiei internaţionale. Prezentul acord constituie unica convenţie dintre dumneavoastră în calitate de utilizator şi Portal, reglementează folosirea de către dumneavoastră a serviciilor Portalului. În lipsa altor prevederi Portalul şi conţinutul său care include dar nu se limitează la imagini, fotografii, ilustraţii, animaţii, clipuri audio/video şi texte sunt proprietatea Proiectului. Termenii şi condiţiile prezentate sunt valabile şi se aplică tuturor secţiunilor publice sau private ale Portal-ului.

Definiţii
În cadrul acestui regulament de utilizare vor fi folosiţi următorii termeni:
•    "www.businessportal.md", "Portal-ul", "noi" - reprezintă Proiectul de Asistenţă Tehnică “Entranse 2 Your Business”
•    prin "Utilizator", înţelegem toate persoanele fizice sau juridice care accesează Portal-ul indiferent de scop.
•    termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni şi condiţii", sunt folosiţi pentru a desemna prezentul acord de utilizare a Portal-ului.
•    termenii "Datele înregistrate", "Datele utilizatorului", "Informaţii personale" reprezintă orice informaţie trimisă voluntar Portal-ului de o persoană fizică sau juridică, în orice arie publică sau privată a Portal-ului, sau prin orice mesaj e-mail sau fax.

Acceptarea Termenilor şi Condiţiilor de Utilizare
Serviciile şi produsele de pe Portal vă sunt oferite condiţionat de acceptarea dumneavoastră fără nici o modificare a condiţiilor din prezentul acord. Portalul îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul acestor Condiţii fără o notificare prealabilă. Termenii şi Condiţiile de Utilizare se aplică pentru oricare din secţiunile acestui Portal şi pentru orice vizitator, deci în cazul în care nu agreaţi să le respectaţi nu folosiţi Portalul, aceste acorduri reprezentând unica convenţie dintre Portal şi utilizatorii lui.
Plasarea şi publicarea materialelor pe acest Portal, este posibilă graţiei suportului generos oferit de Guvernul Norvegiei prin intermediul Fundaţiei SINTEF. Opiniile exprimate aici aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat poziţia Fundaţiei SINTEF.
Informaţiile şi serviciile oferite prin intermediul acestuia, vă sunt oferite pe principiul “aşa cum sunt” şi “atât cât sunt disponibile” şi fără nici un fel de garanţii exprimate direct sau implicate. Cu toate că demersurile comercial justificabile au fost făcute, Portalul, nu garantează că informaţiile sunt complete, corecte sau actualizate. Deasemenea nu garantează că accesul sau utilizarea acestui Portal este fără întreruperi sau erori iar serverul pe care este găzduit sau email-urile primite de la acesta nu conţin viruşi sau alte componente informatice cu caracter potenţial dăunător. Dumneavoastră în calitate de utilizator folosiţi Portal-ul pe riscul propriu, Portal-ul fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de accesarea sau utilizarea Portal-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe Portal.

Drepturile şi responsabilităţile utilizatorului
Ca utilizator al acestui Portal aveţi dreptul la informare şi corectitudine iar personalul care îl deserveşte, va face tot posibilul pentru a facilita comunicarea cu dumneavoastră.
Statutul de membru al acestui Portal este la libera alegere, deci odată înregistrat aveţi dreptul de a solicita renunţarea la acest statut şi ştergerea din sistem a tuturor informaţiilor personale. Pentru a putea deveni membru al Portalului vă obligaţi să completaţi formularul de înregistrare prin oferirea unor date adevărate, complete şi exacte. Vă obligaţi să menţineţi şi să înnoiţi datele de înregistrare atunci când situaţia o cere. În cazul în care informaţiile furnizate de dumneavoastră nu sunt conforme cu realitatea sau sunt incomplete, administratorul, are dreptul de a suspenda sau desfiinţa contul dumneavoastră de pe Portal. Dumneavoastră sunteţi răspunzător de păstrarea confidenţialităţii datelor de acces ale contului dumneavoastră şi de utilizarea propriului cont, indiferent dacă autentificarea se face sau nu cu voia dumneavoastră. Sunteţi de asemenea de acord să folosiţi butonul de ieşire din contul dumneavoastră când doriţi să părăsiţi Portal-ul. Portalul nu va fi răspunzător pentru nici o pagubă morală sau materială cauzată de nerespectarea de către dumneavoastră a acestei prevederi.

Drepturile şi Obligaţiile Portalului
Conform principiului că utilizatorul are dreptul la informare, ne obligăm că la cererea expresă să furnizăm informaţii pentru care putem garanta. În acest sens puteţi contacta personalul Portal-ului prin una din metodele puse la dispoziţia dumneavoastră: telefon, fax, e-mail şi serviciul direct de asistenţă. Portalul nu oferă garanţii că informaţiile şi serviciile oferite prin intermediul Portal-ului vi se potrivesc sau îndeplinesc cerinţele dumneavoastră, vor fi neîntrerupte, la timp şi fără erori. Deasemenea nu garantăm că orice eroare de program va fi imediat corectată. Portalul poate, oricând şi fără a preciza motivele, întrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei părţi a lor, cu sau fără nici o notificare prealabilă. Orice încetare a accesului dumneavoastră la serviciile Portalului, conform oricărei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fără o avertizare anticipata.

Dreptul de utilizare a materialelor
Portalul vă autorizează să vizualizaţi şi să descărcaţi copii ale materialelor de pe Portal în scopuri informaţionale. Se acordă dreptul de utilizare a acestui Portal şi de a trimite către el mesaje, date sau informaţii. Utilizatorii Portalului pot trimite comentarii, sugestii, idei sau observaţii cu privire la conţinutul şi structura lui, prin oricare din metodele puse la dispoziţie atât timp cat conţinutul acestora nu este ilegal, ameninţător, defăimător la adresa Portalului sau a unei terţe părţi. Este interzisă trimiterea către Portal a mesajelor care conţin viruşi, derulează campanii politice sau publicitare, scrisori în lanţ sau orice formă de SPAM.
Conţinutul Portalului, integral sau parţial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri de comercializare fără acceptul scris prealabil al administratorului Portalului.

Legături
Portalul poate furniza legături (link-uri) către alte Portaluri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece Portalul nu are nici un control asupra acestor resurse, luaţi cunoştinţă şi sunteţi de acord că Proiectul de asistenţă Tehnică “Entranse 2 Your Business” nu este responsabil de disponibilitatea acestora şi pentru nici un conţinut, publicitate, produse sau alte materiale disponibile pe aceste Portaluri. Mai mult, recunoaşteţi şi sunteţi de acord că Portalul nu va fi responsabil sau pasibil de a plăti despăgubiri, direct sau indirect pentru orice pagubă sau pierdere cauzată de folosirea sau încrederea în informaţiile furnizate de un asemenea conţinut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de Portaluri sau resurse.
Portalul poate acorda partenerilor o licenţă limitată, revocabilă şi ne-exclusivă de a crea un link către pagina principală a www.businessportal.md, cu condiţia că acest link nu descrie Portalul într-o manieră falsă, greşită sau jignitoare.

Securitate
Portalul face eforturi susţinute pentru securizarea informaţiilor furnizate voluntar sau involuntar în timpul navigării prin Portal. Respectarea caracterului privat al informaţiilor culese de la utilizatori, inclusiv cele cu caracter personal a condus la crearea şi aplicarea Acordului de Confidenţialitate şi Securitate. Calitatea de membru atrage răspunderea păstrării confidenţialităţii datelor privitoare la contul dumneavoastră de acces, cum ar fi adresa de e-mail şi parola şi sunteţi de acord să vă asumaţi întreaga responsabilitate pentru acţiunile desfăşurate în contul dumneavoastră. Efectuarea de operaţiuni neautorizate asupra acestui Portal şi tentativa de efectuare a acestora, cum ar fi utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea sau copierea de informaţii poate atrage anularea contului precum şi urmărirea în conformitate cu legislaţia în vigoare a Republicii Moldova.

Legislaţie
Termenii şi Condiţiile se supun legislaţiei Republicii Moldova. În caz de litigiu, se va încerca iniţial o rezolvare pe cale amiabilă. În cazul în care nu se poate ajunge la o înţelegere pe cale amiabilă va fi considerată competenţa instanţei judecătoreşti.

În cazul în care aveţi orice fel de nelămuriri sau precizări cu privire la Termenii şi Condiţiile de utilizare sau doriţi mai multe informaţii cu privire la aceştia nu ezitaţi să ne contactaţi prin una din metodele puse la dispoziţie: email, telefon, fax sau Ajutor On-line.

 

Adreseaza o intrebare
Ratele de schimb 23.10.2015
Cod Rata MDL
EUR 1 22.5201
USD 1 19.9037
RUB 1 0.3178
RON 1 5.0843
UAH 1 0.9068
Newsletter

Aici te poţi abona la NEWSLETTER pentru a primi prin e-mail noutăţile ce apar pe Portal.

Chestionar
Agenda locală

Meteo 20.09.2017
 • Chişinău

  9°C

  vînt ; 2m/s
 • Bălţi

  11°C

  vînt ; 4m/s
 • Tiraspol

  8°C

  vînt ; 3m/s