Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) organizează în data de 19 octombrie un atelier de lucru destinat întreprinderilor sociale, în cadrul Proiectului Finance4SocialChange.

Inovarea socială și întreprinderile sociale au devenit din ce în ce mai relevante în contextul economic actual. În același timp, multe fonduri publice sunt supuse presiunii, iar întreprinderile sociale se luptă pentru a găsi oportunitățile de finanțare adecvate.

La eveniment vor fi abordate tendințele actuale, viziunile, evoluțiile și obstacolele din domeniul antreprenoriatului social.Totodată, va fi promovat schimbul de bune practici și identificate nevoile întreprinderilor sociale, prin prisma intervenției publice și a finanțării, pentru a încuraja dezvoltarea și extinderea întreprinderilor sociale.

Detalii eveniment:

Data 19 Octombrie 2018, 

Locul: ODIMM, mun Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, 134, etajul 3, MD-2012

Ora: 10.00 - 13.00


Numărul de locuri este limitat, de aceia, vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră până la data de 17 octombrie, la dresa de e-mail: irina.todorova@odimm.md, Irina Todorova, tel. 223133. 

 
Atelierul este organizat în cadrul proiectului Finance4SocialChange, în care ODIMM este partener. Acest proiect este cofinanțat din fondurile Uniunii Europene (FEDER, IPA, ENI) și vizează stimularea accesului la instrumentele inovatoare de finanțare, precum și crearea unui mediu de afaceri care să ajute antreprenorii sociali să creeze companii mai viabile și mai puternice în regiunea Dunării.