Un nou brand autohton a fost lansat cu suportul programului PARE 1+1

 

default name

Beneficiara Programului de Atragere a Remitențelor în Economie PARE 1+1, Ana Lerner, a lansat pe 22 noiembrie brandul autohton de lenjerie de lux pentru femei" b’Queen". Lansarea brandului a avut loc odată cu deschiderea primului showroom al companiei care este situat in Chișinău.

 

La ceremonia de deschidere a Showroom-ului a participat  Iulia Costin, Secretar general de stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, care a apreciat în mod deosebit timpul scurt în care s-a lansat această afacere precum și potențialul de export. “Lansarea acestui brand pe piața Republicii Moldova este o dovadă că produsele calitative și adaptate necesităților clientului sunt necesare pe piață. Totodată, acesta este un model de afacere de succes care poate servi drept exemplu pentru alte femei ce doresc să inițieze o afacere proprie”, a subliniat  Iulia Costin.

 

“Demult visam să creez propria afacere, pentru că eu am absolvit facultatea de design din Moscova, iar în paralel am lucrat la o companie franceză de producere a lenjeriei. Acest vis adefault name fost realizabil cu suportul ODIMM. Prin intermediul Programului PARE 1+1 am cumpărat echipamentul tehnic, care mi-a permis să creez produse calitative”, a accentuat  antreprenoarea Ala Lerner.

 

În prezent, în cadrul întreprinderii lucrează opt persoane. Pentru evenimentul de lansare a fost creată o gamă de 15 produse, fiecare fiind adaptat pentru 11 mărimi. Calitatea înaltă a produselor este asigurată de materia primă atent selectată și importată din Franța și Italia, iar accesoriile sunt aduse din Țările Baltice. Toate acestea plasează brandul b’Queen pe segmentul premium, oferind produse de lux la prețuri accesibile.

 

default name

“Noi ne numim „b’Queen”, ceea ce înseamnă că vrem să facem ca femeile să se simtă adevărate regine. Sunt convinsă că prin naturalețe și simplitate, femeia devine o ființă seducătoare și atrăgătoare. Fiecare femeie este o regină!”, susține Ala Lerner.

 

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii oferă programe și proiecte de susținere a antreprenorilor din Republica Moldova. Întreprinzătorii pot apela la ODIMM pentru a beneficia de consultanță, instruire și finanțare a ideilor de afaceri.