Data lansării: 15 aprilie 2019

 

Data încheierii: 31 mai 2019

 

Proiectul de Competitivitate din Moldova (aici, „Proiect” și/sau „MCP”) finanțat de USAID, Suedia, și UK aid, și implementat de către Chemonics International Inc., acceptă cereri de finanțare pentru implementarea următorului obiectiv: susținerea întreprinderilor din industria ușoară (textile, confecții, încălțăminte și accesorii de modă) pentru a le ridica nivelul de competitivitate pe piețele interne și externe prin: sporirea calității produsului, productivității și eficienței, implementarea inovațiilor tehnico-tehnologice în tandem cu implementarea activităților de responsabilitate socială. Mai multe detalii le puteți găsi mai jos în Secțiunea I.

 

Întrebările în scris cu privire la acest RFA se vor transmite la următoarea adresă de e-mail seed@chemonics.md. Data limită pentru prezentarea cererilor de grant este 31 mai 2019.

 

Granturile vor fi acordate și implementate pe bază de competiție și în conformitate cu regulamentele USAID și ale Guvernului SUA cu privire la granturi, precum și cu politicile interne ale Proiectului de gestionare a granturilor.

 

Detalii cu privire la apelul de finanțare precum și anexele le puteți accesa aici: https://drive.google.com/drive/folders/1EoYfh5kOH_DfF0MOSlta1q9aaz4B3o3X?usp=sharing

sursa: civic.md