ODIMM invită toate femeile, cu vârste cuprinse între 15 și 34 de ani, să completeze chestionarul și să-și împărtășească opiniile și experiențele proprii în vederea dezvoltării spiritului antreprenorial în rândul femeilor tinere.

 

Acest studiu se desfășoară în 9 țări partenere ale Proiectului WOMEN IN BUSINESS în urma căruia vor fi identificate necesitățile și barierele întâlnite de către femeile tinere în procesul de administrare a propriei afaceri.

 

Rezultatele chestionarului vor arăta tabloul actual al antreprenoriatului feminin în regiunea Dunării și va contribui la dezvoltarea politicilor antreprenoriale.

 

Chestionarul include 19 întrebări împărțite în 6 compartimente, iar completarea acestuia durează 10 minute. Participarea este anonimă, fără a lăsa datele personale sau alte informații de identificare. Datele vor fi colectate până pe 30 septembrie 2018.

 

IMPLICĂ-TE!!!! PĂREREA TA CONTEAZĂ!!!

 

Completează chestionarul AICI: Română  Engleză

 

Acest studiu este realizat în cadrul proiectului WOMEN IN BUSINESS “Promovarea antreprenoriatului în rândul tinerelor din regiunea Dunării, co-finanțat din fondurile Uniunii Europene (ERDF, IPA, ENI) în cadrul Programului Transnațional Dunărea, cu scopul de a consolida spiritul antreprenorial al femeilor tinere din regiunea Dunării. Proiectul este implementat în perioada iunie 2018 – mai 2021 de un consorțiu format din 14 parteneri din 9 țări din regiunea Dunării: Austria, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Croația, Germania, Republica Moldova, România, Slovenia, Ungaria.