Proiectul Diaspora Invest a lansat campania de informare a publicului cu privire la criteriile de selecție a grupului. În acest sens, pe 21 decembrie 2017 va avea loc întâlnirea cu românii din Republica Moldova, la Hotelul Aria din Chișinău, în intervalul 16:00 – 20:00. Evenimentul este organizat de Asociația Centrul de Dezvoltare SMART, alături de Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Republica Moldova-România

 

Acoperind necesitățile unui astfel de eveniment, întâlnirea are ca scop principal informarea participanților cu privire la activitățile proiectului Diaspora Invest, cât mai ales cu privire la criteriile de selecție la programul de formare antreprenorială și condițiile necesare pentru a beneficia de finanțare în cadrul proiectului.

 

Proiectul, implementat în parteneriat cu Patronatul Tinerior Întreprinzători din România și Liga Studenților Români din Străinătate, este conceput în sensul creșterii ocupării pe cont propriu a românilor care au reședința/domiciliu în diasporă, inclusiv în Republica Moldova, prin susținerea înființării de întreprinderi cu profil non-agricol în mediul urban din România, astfel încât 250 de persoane vor beneficia de formare antreprenorială și 30 de planuri de afaceri vor beneficia de finanțare nerambursabilă de aproximativ 40.000 de euro.

 

 

Având o bună tradiție în organizarea unor astfel de evenimente, menite să evidențieze importanța mediului de afaceri, cât și abordarea unor teme de actualitate, Asociația Centrul de Dezvoltare SMART vă așteaptă cu plăcere să participați la acest eveniment. Pentru relații suplimentare vizitați www.diasporainvest.ro, sau contactați diasporainvest@smart.org.ro, sau la 0213/10.77.10. Participarea la eveniment este gratuită!