Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii invită toți antreprenorii interesați de domeniul antreprenoriatului social la un atelier de lucru cu genericul Dezvoltarea antreprenoriatului social în regiuni”. Evenimentul se va desfășura pe data de 1 martie 2019, la sediul ODIMM, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr 134, et 3, cu începere de la ora 11.00.

 

Agenda evenimentului include abordarea tendințelor actuale, viziunile, evoluțiile și obstacolele din domeniul antreprenoriatului social. Totodată, vor fi puse pe tapet bunele practici din acest domeniu și identificate nevoile privind intervenția publică și finanțarea pentru a încuraja dezvoltarea și extinderea antreprenoriatului social în regiuni.

 

Atelierul este organizat în cadrul proiectului Finance4SocialChange, în care ODIMM este partener. Acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană și vizează stimularea accesului la instrumentele inovatoare de finanțare, precum și crearea unui mediu de afaceri care să ajute antreprenorii sociali să creeze companii mai viabile și mai mari în regiunea Dunării.

 

Doritorii de a participa la eveniment, vă rugăm să confirmați participarea până pe data de 27 februarie 2019 la adresa de email: aliona.cravetchi@odimm.md