Femeile de Afaceri sunt energice, pozitive și puse pe fapte mari. Indiferent de domeniul în care activează, odată ce și-au stabilit anumite obiective, se vor dedica realizării acestora și nu se vor opri aici. Ne-au demonstrat-o beneficiarele Programului Business Academy for Women, gestionat de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

Svetlana Stîș, 45 de ani, S.R.L. “Stâș&Stile”, or. Ștefan Vodă


"Afacerea pe care o gestionez mă reprezintă!"

 

Am o mică #afacere proprie, o fabrică specializată în confecționare de pantaloni pentru bărbați, femei și copii. Ne mândrim cu articolele noastre care se regăsesc în toată țara.

 

Afacerea pe care o gestionez este un vis devenit realitate. Încă de pe băncile școlii eram preocupată de tot ce avea tangență cu designul, mereu desenam, tăiam și coseam. Tot atunci am început să fac haine pentru mine, eram foarte mândră de mine.

 

Activitatea antreprenorială am început-o în 2007 prin deschiderea unui mic atelier de confecții și reparație a hainelor. Inițial eram doi angajați și ne orientam doar la piața din Ștefan Vodă. După 10 ani de activitate sunt managerul unei mici fabrici cu 15 angajați.

 

Acum am un alt vis, vreau să-mi extind afacerea, iar pantalonii noștri să fie purtați și în alte țări. Acesta este principalul motiv care m-a determinat să aplic la Programul Business Academy for Women. Am participat la o serie de trainiguri, care mi-au oferit informații și cunoștințe de care aveam mare nevoie.

 

Totodată, am reușit să cunosc alte femei antreprenoare, care mi-au împărtășit experiența lor și m-au determinat să iau decizii importante pentru compania mea. Am realizat că pentru a avea produse competitive pe piața externă am nevoie de utilaj suplimentar și de instruirea personalului.

 

default name