INFORMEAZĂ-TE


Stimate vizitator al paginii web www.businessportal.md, dacă ai accesat pagina noastră s-ar putea întâmpla să fii interesat de lansarea sau dezvoltarea unei afaceri.

Platforma noastră online este un ghid pentru potențialii antreprenori care intenţionează să pună pe roate sau să dezvolte o afacere, dar și pentru antreprenorii, care au un business de succes și sunt la etapa când doresc să-și exporte produsele.

Misiunea noastră este de a te îndruma pas cu pas cum să-ți lansezi propria afacere - să identifici ideea, să elaborezi un business plan, să-ți înregistrezi și dezvolți afacerea ș.a. În fiecare capitol vei găsi și legile, care reglementează mai multe aspecte ce țin de gestionarea businessului.


Întreprinzătorii care doresc să-și extindă afacerea, ba chiar să-și exporte produsele pot găsi aici informația necesară pentru această etapă.


Iar dacă ești la început de drum atunci este indicat să fii bine informat.


Conform datelor statistice, un procent mare de start-up-uri eşuează chiar din primul an din motiv că antreprenorii n-au fost bine informați înainte de a-și lansa afacerea.

Asistenţa informațională este necesară atât în perioada de lansare a afacerii, cât și pe parcursul dezvoltării ei. Ideal ar fi să-ți găsești un mentor care ţi-ar oferi sfaturi bazându-se pe propria experiența.

De altfel, în prezent informația abundă peste tot, doar că informațiile prețioase nu le vei găsi gratuit.

Totuși consultă site-uri de profil, vizitează afaceri deja existente si fă-ți mai multe planuri pentru a identifica ideea de afacere care este cea mai potrivită pentru tine. Multe vor depinde și de relațiile tale cu diverse persoane care deja activează în business-urile respective, însă în acest caz există riscul ca ele să nu fie sincere când îți furnizează date despre afacerea lor.

Înainte de a lansa afacerea este bine să fii informat până la cel mai mic detaliu, de aceea la această etapă este indicat să te înscrii la unul din programele de instruire și consultanță.

Iar noi îți spunem bine ai venit în lumea mediului de afaceri.


Mai jos găsești legea ce reglementează activitatea întreprinderilor mici și mijlocii.


http://lex.justice.md/md/366638/